200 nye sommerhuse

21. oktober 2017

200 nye sommerhuse de næste 4 år på Bornholm.
Artikel af Andreas Ipsen.

Man har på Bornholm de sidste par år oplevet en stor omsætning af sommerhuse,  og det skal vi meget gerne have til at fortsætte.

Kravene til sommerhuse bliver større i fremtiden, og vi har på Bornholm mange grunde som er klar til at der kan bygges på, også nye områder kan komme i spil i fremtiden.

Skal man købe et sommerhus i dag, bliver der stillet store krav om at man skal kunne bruge huset hele året, det skal være bæredygtigt byggeri, man skal have bredbånd og gode indkøbsforhold.

Alt det har vi jo her på Bornholm, og med flyvere til og fra København, Billund og Aalborg kan man hurtigt komme en tur til Bornholm.

Fra næste år vil der også være afgange til og fra Tyskland hele året, samtidig med flere afgange til Sverige og en ny stor færge til Køge.

Så efter min mening har Bornholm alle muligheder for at udvide turistsæsonen de kommende år med alle de nye tiltag, som vi ser inden for gourmetmad og outdoor turisme.

De kulturelle tilbud har vi også hele året. Der er musik og teater af høj klasse, og med det nye museum i Rø samt udstillingscentret ved Hammershus har man på Bornholm noget at tilbyde alle.

Med 50 nye sommerhuse om året de næste 4 år vil det også give godt med arbejde til mange på Bornholm, og det vil være med til løfte det bornholmske samfund til glæde for os alle.   

Andreas Ipsen