Bornholms Fødevarestrategi

6. oktober 2017

I Venstre Bornholm er vi meget glade for, at man nu er kommet i mål med en fødevarestrategi, som man skal vedtage på torsdag i kommunalbestyrelsen.

Som det første sted i Danmark har BRK, Bornholms Landbrug og Gourmet Bornholm lavet en aftale om, at Bornholm skal være fyrtårnet i det danske fødevarelandskab. Og øen skal vokse og blomstre i lyset heraf.

Med en fødevarestrategi 2017 -2025 er vi med til at bygge videre på det gode fundament, som er blevet lagt de sidste mange år, det er et godt eksempel på at når man løfter i flok, kan man nå langt.

Bornholms Venstre vil gerne give fuld opbakning til det videre arbejde med fødevarestrategien, så de bornholmske fødevarevirksomheder får en god fremtid.

Fødevarer er en af de ting vi alle har behov for i en eller anden form, og på Bornholm har vi alle muligheder for at producere og udvikle nye fødevarer, derfor er det godt med en strategi.

Venstre ser frem til det videre arbejde, og håber at alle på Bornholm vil være med til at løfte produktionen af fødevarer til det næste niveau, så vi kan blive en fødevare ø i verdens klasse.

Andreas Ipsen