De varme linjer

1. september 2017

De varme linjer til bornholmere med plejebehov, artikel af Andreas Ipsen

En af de store udfordringer vi har her på Bornholm er, at vi bliver flere ældre mennesker, og det betyder også, at der er flere, der skal have hjælp til de daglige gøremål såsom personlig pleje og hvad der ellers hører med for at få en god hverdag, når man ikke kan så meget mere selv.

Når man taler om mennesker, der har behov for hjælp, er det største ønske, at der skal flere varme hænder til. Her har vi så en af de helt store udfordringer i en tid med små årgange og lav arbejdsløshed. Det betyder, at tilgangen til uddannelsen som social - og sundhedsassistent ikke er stor nok, samtidig er der mange som går på pension.

I Venstre lægger vi stor vægt på, at de varme hænder, vi har til rådighed, bliver brugt de rigtige steder, og så skal vi som politikere være parat til at finde andre løsninger så alle, der har behov for hjælp, kan føle sig trygge i deres hverdag.

Mit forslag til hvordan man kunne gøre det bedst i de kommende år er, at man i BRK skal tænke på tværs af alle de tilbud, der findes på Bornholm, og lave et stærkt tilbud til alle bornholmere, der har behov for en form for pleje, og det kunne hedde

DE VARME LINJER til bornholmere med plejebehov

I Venstre vil vi gerne arbejde videre med den rehabiliterende organisation, som mange har haft en mening om, siden den kom i gang, og vi vil gerne i Venstre være med til, at det i de næste mange år bliver en succes for alle bornholmere.

I Venstre vil vi gerne være med til at gøre det bedre for vores medarbejdere i BRK og alle de borgere, som BRK har kontakt med.

Derfor vil vi arbejde for, at man i fremtiden tager alle de varme linjer med ind under den rehabiliterende organisation, og så kunne medarbejderne sige, når de kom ud til en borger,

Vi kommer fra de varme linjer i BRK

De varme linjer
Andreas Ipsen