Folkemødet søndag den 18. juni

12. juli 2017

Her er søndagens program til Folkemødet:

SØNDAG DEN 18. JUNI 

HAR DU STYR PÅ FINANSEN? Kristian Jensen, finansminister og næstformand, Venstre Kl. 09:30 - 10:30 Finansminister og næstformand i Venstre, Kristian Jensen, har spidset pennen og forberedt en række spørgsmål om Danmarks økonomi og hvordan butikken Danmark er skruet sammen. Kom i haven til morgenhygge og quiz, når Kristians Jensen udvider CV’et med titlen som quizvært. Følg med på hans Facebook under Folkemødet, hvor der varmes op til quizzen. 

KOM OG MØD KANDIDATER FRA VENSTRE BORNHOLM Kl. 10:30 - 11:00 

EVALUERING AF FOLKEMØDET MED INGER STØJBERG OG JIM LYNGVILD Inger Støjberg, integrationsminister, Venstre. Jim Lyngvild, modediktator Kl. 11:00 - 12:00 Kom og vær med, når integrationsminister Inger Støjberg og modediktator Jim Lyngvild inviterer gæster og ser tilbage på årets folkemøde. 

KRISTIAN JENSEN SIGER TAK FOR I ÅR Kristian Jensen, næstformand og finansminister, Venstre Kl. 12:00 - 12:30 Finansminister og næstformand i Venstre, Kristian Jensen, lukker Venstres Have og samler op på de debatter, der har været i haven i de seneste fire dage, hvor Venstre i samarbejde med LOF, Socialdemokratiet og VU har sat fokus på demokratiet i det danske folkestyre.