I Venstre kan man også have visioner for fremtiden

18. november 2017

I Venstre kan man også have visioner for fremtiden

Ældrepleje.

Om 20 år er jeg 72 år og da vil jeg gerne bo i et oldekolle med egen bolig, hvor der er en lille have som man kan sidde i med sin familie. Der vil være et stort fælleshus med aktivitetscenter for alle i området, hvor man kan mødes og holde sig i gang med idrætsaktiviteter, fælles hobbies, samt et større fælleshus, som alle kan benytte til fødselsdage og familiekomsammen. Dagens mad kan man vælge at få leveret fra et fælles køkken. Nogle dage spiser man sammen og andre dage i egen bolig. Der er ansat plejepersonale fra kommunen til at hjælpe i oldekollet efter behov, så man kan få en tryg hverdag. Velfærdsteknologi vil være en helt naturlig del af alles hverdag, også når man kommer på plejecenter, som det sidste sted man kan bo, hvis man ønsker det.

Bæredygtighed.

På Bornholm vil der om 20 år være en bæredygtig fødevareproduktion af en meget høj kvalitet, som vil være med til at der på Bornholm vil være mange arbejdspladser. Der vil blive forædlet fødevarer på et meget højt niveau, som kan eksporteres til hele verden, samt give et godt grundlag for at man kan være selvforsynende med alle slags fødevarer på Bornholm, og det vil være med til at skabe en stærk økonomi.

Der er førerløse elbiler på hele Bornholm, som man nemt kan bestille på sin mobiltelefon lige meget hvor man er, når man skal rundt på øen. Busser og lastbiler kører på gas fra Biokraft, som bliver lavet af biomasse fra landbruget og husholdningsaffald.

Udsatte børn.

De udsatte børn på Bornholm vil være tilknyttet en børnegård, hvor ejeren sammen med kommunen vil tilbyde børnene og evt. deres forældre at komme og bo i kortere eller længere perioder. Her vil der være mulighed for at komme i at trygge rammer i selskab med natur og dyr sammen med pædagoger og andre fagfolk inden for børne- og familieområdet. Det vil det give både børn og forældre et godt afsæt til at komme videre i livet.

Andreas Ipsen

Kandidat til KV17