Idrættens og kulturens ”gratis billetter”

16. november 2017

Carsten Hæstrup og Søren Schow har skrevet et indlæg om idrættens og kulturens "gratis billetter":

Erik Lund Hansen (S) formand for Idræts- og Kulturudvalget, vil løse problemet med idrættens og kulturens eventuelle manglende sponsorerede ”gratisbilletter”, når Færgen stopper til september 2018, ved at udvide Rejsefonden. 

Vi er nødt til at forholde os til at forudsætningerne for at disse ”gratisbilletter”, er ændrede i den nye færgeaftale med Molslinjen.

Rederiet Molslinjen har en lidt anden prisstruktur og et andet udbud, som ikke på samme måde gør det muligt at indhente det tabte via en gennemsnitspris.

Derfor må vi som øsamfund, fortsat have løst denne opgave. 

Dette skal gøres ved, at erhvervslivet (og naturligvis rederiet), ja hele befolkningen, og regionskommunen står sammen og løser opgaven til gavn for børn/unge og ældre, samt ikke mindst alle de frivillige, der år efter år stabler en række arrangementer på benene, der sikrer hele øen en øget omsætning i turismen - og en bedre folkesundhed.

Vi er overbevist om at Bornholm, erhvervet og bornholmerne nok skal løse denne opgave, og Bornholms Regionskommune må også bære sin del af udgifterne og derfor skal dette være en del af Budget 2019.

Vi vil tillade os at gå så vidt, som til at kalde disse billetter for ”samfundsbilletter” og vi vil som kandidater for Venstre tage denne idrætten og kulturens sag som en af vore mærkesager.

Med venlig hilsen

Carsten Hæstrup og Søren Schow
Venstre Bornholm