Jakob Ellemann-Jensen

1. august 2020

"VENSTRE KAN FLYTTE BJERGE
- NÅR VI STÅR SAMMEN"

Kære Venstre-folk,
 
I denne uge begynder turen rundt i landet, hvor formands- og næstformandskandidater skal mødes med Venstres medlemmer i de fem regioner - herunder også på Bornholm. Det sker, inden vi ses igen til det ekstraordinære landsmøde den 21. september.
 
Møderne er selvfølgelig en anledning til, at jeg som kandidat til formandsposten kan sige noget om, hvordan jeg ser på Venstre, og hvor Venstre kan gøre det endnu bedre.

Men jeg har ikke alle svarene på forhånd. Derfor håber jeg, at møderne i mindst lige så høj grad bliver en anledning til at høre jeres ideer til, hvordan Venstre kan blive det bedste parti, vi kan være.

Ét af de områder, hvor Venstre kan gøre det bedre, er inddragelsen. Der er ingen tvivl om, at samtalen og forbindelsen mellem Christiansborg, kommunerne, regionerne og de lokale foreninger har brug for at blive forstærket. Men hvordan vi præcis gør det, håber jeg, at vi kommer til at tale mere om.
 
Venstre kan flytte bjerge, når vi står sammen. Vi er et gammelt parti med en stolt fortid og en lys fremtid, hvis vi beslutter os for det. Derfor har jeg meldt mit kandidatur til posten som formand for Venstre. Og jeg håber at opnå jeres opbakning.

Venlig hilsen

Jakob Ellemann-Jensen
kandidat til formandsposten i Venstre