Landvindmøller, Nej tak

15. november 2017

Landvindmøller, NEJ TAK

Det er nu du skal sætte dit kryds rigtigt hvis du ikke vil de store kæmpe vindmøller på land, efter valget er det for sent at brokke sig.

Kære Vælgere, hvis du stemmer på socialdemokratiet er du sikker på at vores smukke ø bliver plastret til med landvindmøller.

Winnie har gjort det godt, MEN MEN MEN at blive ved med at insistere på at sætte landvindmøller op er og bliver en forfejlet energistrategi. Denne gang tager hun fejl.

I skal som vælgere være klar over at en stemme på socialdemokratiet er det samme som at sige ja tak til vindmøller på land.

Vindmøller på land er passé. Det er forældet, og hvis vi ser rundt om i verden sættes der ikke mange landvindmøller op længere.

Jeg vil jo helst have kystnære vindmøller, og hvis det ikke kan lade sig gøre, synes jeg ikke, at vi skal have nogen vindmøller.

Februar 2018 bortfalder den grønne ordning, der gør at kommunerne kan få penge til de generamte naboer til store vindmøller. Vi kan jo så spørge os selv, om hvem der så skal betale kompensationen, måske bortfalder kompensationen fordi landvindmøller er passé.

I dag er CO2 et globalt problem, så vi skal tænke ud over Bornholms grænser.

Jeg undrer mig, priserne på el er stærkt nedadgående, så hvorfor ikke købe energi på verdensmarkedet til i dag 30 øre pr kW. I morgen sikkert endnu billigere.

I dag kan vi købe grøn strøm med et tillæg på 10 øre pr kW.  

En Personlig stemme på

Michael Hendriksen Venstre

Kandidat til KV17

er en stemme på:

LANDVINDMØLLER NEJ TAK