Nye erhvervsområder i Rønne

19. juni 2021

”Strategisk udviklingsplan for Rønne 2021 beskriver, at der ikke er tilstrækkeligt med erhvervsarealer, der lever op til nutidens virksomheders behov” siger Venstres borgmesterkandidat Søren Schow. ”Det viser med al tydelighed, at vi skal i gang med at finde nye brugbare erhvervsområder, fortsætter Søren Schow.

Venstre ønsker de bedste muligheder for den erhvervsmæssige udvikling på Bornholm og det kan gøres ved at godkende Fynegårds arealerne, der ligger i direkte forlængelse af Sandemandsvej erhvervsområdet. 

Erhvervet på Bornholm efterlyser nye og større erhvervsområder, der kan ligge klargjort for eventuelle nye virksomheder.  Der foretrækkes flad-mark områder, hvor det er relativt let at etablere sig, samtidig er der behov for større sammenhængende områder, der ligger i tilknytning til allerede eksisterende områder.  Infrastrukturelt ligger arealerne ved Fynegård også perfekt med direkte adgang til hovedvejen og adgangen til havnen.”

I Venstre er vi overbeviste om, at det er muligt at etablere industri på en sikker måde således, at vores drikkevands reserver ikke påvirkes af byggeri på grunden” slutter Søren Schow.