Sikring af DASK

30. september 2021

Venstre sikrer sammen med Socialdemokratiet videreførelsen af skoletilbuddet DASK.

Aftalen er kommet i stand efter nogen tids drøftelser mellem partierne bag budgetaftalen for 2022 samt samtaler med de berørte parter på området.

”Jeg kan ikke forstå hvorfor man ikke har taget forældrene med på råd tidligere, når man i BRK ønskede, at udfase DASK” udtaler Søren Schow fra Venstre efter aftenens møde med DASK forældregruppen. Invitationen fra DASK forældre har kastet nyt lys over tilbuddet og vi er glade for at have fundet en måde at videreføre DASK.

”I min optik er der handlet hen over hovedet på brugerne af DASK og det kan godt undre mig. Der har i bagklogskabens lys ikke været nok inddragelse af hverken brugere eller medarbejdere i det store arbejde med, at omtænke hele Specialskole området” lyder det fra Venstres gruppeformand. Hele forløbet har været en noget uskøn affære, men med denne udgang forventer vi i Venstre, at der kommer ro på området. Nu kan de unge igen være trygge om fremtiden for deres skole, og desuden kan forældrene og medarbejderne nu få en hverdag, hvor de ved, hvad de kan rette sig efter.