Venstres EU-Landsmøde

4. marts 2019

I lørdags afholdt Venstres Landsorganisation EU-Landsmøde i Bella Centret i København med deltagelse af 1000 delegerede og gæster. Fra Bornholms Venstre var vi 12 deltagere med Bornholms kandidat Jens Møller Jensen i spidsen.

Der er 10 kredse i Danmark, hvor Bornholm er en selvstændig kreds med egen kandidat til EP-valget den 26. maj i år. Venstres spidskandidat Morten Løkkegaard er allerede valgt på Venstres Landsmøde i efteråret.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen holdt et timelangt blændende godt indlæg om EU og slog fast, at Danmark altid vil være en del af EU. Alt andet vil være ødelæggende for landet og her henviste han til Storbritannien.

Der var også paneldebat med Anders Fogh Rasmussen, Uffe Ellemann-Jensen og Lars Løkke Rasmussen, hvor historiske øjeblikke blev trukket frem.

Naturligvis var Morten Løkkegaard også på talerstolen og leverede et indlæg, hvor hans indsigt i EU blev bevist.

Kandidaterne var også på talerstolen og præsenterede sig selv og deres mærkesager.

Alt i alt en meget positiv dag som optakt til den kommende valgkamp. Nu afventer vi blot, at statsministeren offentliggør valgdatoen til FT-valget og forhåbentligt ikke samme dag som EP-valget. Det vil være ødelæggende for valgkampen til EP-valget.

Erik A. Larsen

Formand for Venstres Europaudvalg på Bornholm

Jens Møller Jensen