Mit navn er Niels Plum jeg er 66 sommer ung, født og opvokset på Bornholm.

Har været selv erhvervsdrivende i 40 år, med forretning på Bornholm og i en årrække også i Roskilde. Det har været som fotohandler og fotograf.

Jeg har været politisk aktiv siden 1994.

Er på 24. år gift med Lena, vi har tilsammen 4 børn og 6 børnebørn. Jeg gik på efterløn for 3 år siden. Jeg nyder friheden til at rejse rundt i Europa sammen med Lena, i vores autocamper, samt have tid til det politiske arbejde.

Mit politiske virke startede tilbage i 1994, hvor jeg var 1. viceborgmester i Nexø  Kommune. Siden fulgte en periode som vælgerforeningsformand og her sidst formand for Venstres kommuneforening på Bornholm i 5 år.

Interessen for politik har nok altid været der. Når jeg tænker tilbage på min skoletid, hvor jeg var næstformand i elevrådet, og derfor ofte i debat med andre elever. Jeg har også haft mit virke inden for fodbold, som træner og bestyrelsesmedlem. Har været formand for den lokale erhvervsforening, samt været med i et hav af arbejdsgrupper, som har arbejdet med udviklingsprojekter. Jeg mener selv at jeg er meget resultat søgende, og er god til at følge en sag til dørs på en ordentlig og demokratisk måde.

Jeg har altid været meget stor tilhænger af Europa Unionen og før det, af EF.  For mig har det handlet om samarbejde, fordi samarbejde gør en enhed stærk, flere enheder gør én endnu stærkere. Der hvor vi er lige nu, med krig i Europa, skal sikkerhed være øverst på dagsordenen. Men også vores udfordringer med klima krise, miljø krise og fødevarer sikkerhed, skal være højt på listen over ting som vi skal løse i fællesskab, fordi det ikke gavner ret meget at gå enegang. Derfor skal vi udvide samarbejdet i Europa.